Post by satirichlustdi on Mar 6, 2022 8:54:56 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mai multe pietre prețioase hack ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Se inchide jocul la anumite nivele. Nu se poate continua asa.
nu am terminat jocul dar totusi dau 3 din 5
Îmi place acest joc, am aproape 80 de ani și, după cum vezi, pot juca ore întregi, nu e de glumă.
minunat și mulțumesc pentru acest joc ❤❤❤❤
e fain jocul eu ii dau cinci stele imi plac mult jocutele cu bile
Frumos joc...****************************
Apar prea multe reclame și unele reclame primesc și erori. deloc interesant și deloc interesat
Obișnuiam să am acest joc cu câțiva ani în urmă și mi-a plăcut la nebunie, apoi a trebuit să folosesc un telefon diferit și nu l-am putut obține. Acum că m-am întors, sunt foarte dezamăgit. Înțeleg nevoia de reclame. De fiecare dată de la ecran la ecran? Îmi pare rău, dar m-ai pierdut.
Amenda
Pocket Ants: Colony Simulator استراتژی srki
Am ajuns la nivelul 324, următorul nivel nu se activează. Mă bucuram de joc. Dar acum e nasol
Ce naiba?! Am trecut de nivelul 3420 și jocul se oprește!! Cred că ar fi trebuit să mă aștept, deoarece celălalt joc al lor a făcut același lucru. De ce nu poți dezvolta mai multe niveluri în loc de jocuri noi care pur și simplu se opresc? Bănuiesc că ai un alt joc pe care vrei să-l jucăm. Se va opri și acesta?
jocul s-a oprit și nu a putut continua după 162
Total 534% România mare.ro
imi place foarte mult acest joc.
Încerc din nou acest joc. Prima dată imposibil de avansat din cauza lipsei mai multor numere de pași. Sute mici. A doua oară doar la nivelul 30... până acum e bine!
Schöne Bubble Shooter Gelegenheitsspiele dco
E bun și distractiv!
Merge la plictiseala
Nu se deschide nivelul următor
बिच मन्झ्धार छोड कर klpd किया hua बक्वास गेहैेहच
Imi place foarte mult acest joc
Are nevoie de comploturi și recompense mai provocatoare.
iubesc acest Bubble Pop mai bine decât pe celălalt, a avut de mult timp!@
Experiența este foarte bună pentru că mă face un gânditor critic. Chestia este că atunci când nivelurile se termină brusc și regradează calitatea jocului.
Bună, acest joc este foarte interesat, mă bucur de el, dar există o problemă
Ne poți ajuta
Am 325 și 326 care lipsesc din acest joc, spune-mi cum procedez, deoarece fără ele nu pot merge mai departe.
Foarte dragut
Mulțumesc foarte mult pentru bubble shooter
Diferent
Cine zice ca nu e frumos sunt niste prosti si tâmpiti
Acest joc este absolut cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată pentru relaxare și bucurie pură.
E frumos să joci
Excelent. Joc distractiv. Se poate bucura.
Schöne Bubble Shooter Gelegenheitsspiele dco
Tik toc vidio
de ce m-ai blocat nivelul 775??? este datoria pentru insulta din partea altora
Tară
Ce mai bun joc merita toate stelele cerului 👏👏👏👏👍👍👍😀😀😀 felicitări celui care care la creat
Iubesc acest joc, URĂ reclamele. Asa de mult. Aș plăti cu plăcere aproximativ 5 USD pentru a nu avea de-a face cu reclamele. Ar fi cel mai bun joc cu bule din jur dacă nu pentru reclame. Oferiți o versiune pro... taxă pentru aplicația fără anunțuri.
Joc plictisitor
Timp de treabă grozav. La 76 de ani, ajută la menținerea activă a creierului meu
jocul este inghetat la nivelul 3421 ce sa fac pentru a incepe?🤔😡😡😡De aceea dau 1 stea.
A fost un joc bun. Acum, reclamele acoperă conținut pentru a-l face de nejucat. Alegere stupidă de a încerca să obțineți bani.
Lent lent lent
Cam multe reclame
Frumos joc mi-a plăcut, dar atât de multe reclame