Post by satirichlustdi on Mar 6, 2022 8:42:26 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів примогем ▞▞▞
▞▞▞ Legend of the Skyfish 2022 version ▞▞▞
Чудово!!
Ностальгія старої серії Zelda у кращих. Дивовижна графіка, аудіо, контроль та історія. Потрібно хмара зберегти !!!!
Не працює на пікселі 2/Android p, припустимо, що у мене підключений контролер. Немає варіантів для зміни.
Ці головоломки могла розгадати мавпа. Я очікував щось більше схоже на 2d Zelda з дослідженнями та підземелями. Натомість це купа лінійних рівнів, у яких головоломки настільки жалюгідно легкі, що я навіть не впевнений, що слово «пазли» підходить для їх опису.
Граючи в телефоні без контролера, я взагалі не можу взаємодіяти з грою. Немає жодних навчальних посібників чи схем, і я навіть не можу змусити персонажа рухатися в першій зоні. Забудь це.
Дійсно хороша гра на Nvidia Shield з геймпадом. Графіка також чудова на великому екрані. Варто того!
Немає контролю, щоб щось робити.
Grim Legends 3: The Dark City Dobrodružné qyin
До елементів керування потрібно трохи звикнути, занадто легко контролювати їх. Крім цього, поки що це чудова гра. Гарний сюжет і гарна графіка.
Гарна гра, чудова концепція, але КОНТРОЛЬ!!!PLS, якщо ви робите ігри, зробіть контроль, який може бути використаний належним чином, не схожий на цю гру
Я взагалі не міг грати, оскільки не було елементів керування. Немає можливості змінити елементи керування, жодні жести, натискання, клацання чи що-небудь інше не викликають жодної реакції. Хотілося б побачити, що може запропонувати ця гра... --- редагувати: після того, як елементи керування були виправлені, це приємна маленька загадка
Контроль відстойний, будь ласка, оновіть його.
Прекрасна презентація, пристойний геймплей та приємний звук. Я особисто мав мало проблем з контролем і знайшов гру досить відтворювану.
Трохи занадто легко, і кита не робить нічого, крім хорошої гри, щоб рекомендувати початківцям. Не чому Play Store каже, що в додатку покупок, коли це не так.
найгірший контроль
Legend of the Skyfish ایڈونچر cqxr
Контроль на дотик жахливі, атласцева гра досить добре.
Гра в порядку. Рух камери трохи швидко, а також контроль занадто чутливий. Він має потенціал, але потребує вдосконалення
Сподобалась ця гра. Грає як роздягнута Зельда. Заслуговує на набагато більше завантажень.
Хороша гра.
З того малого, що я грав досі, гра напрочуд весела. Елементи керування не такі погані, як ті, якими хвалилися інші рецензенти. Я можу точно сказати, що ігри півмісяця, як і майже всі інші ігри, справили на мене враження. Геймплей досить жорсткий, як і сюжетна лінія. Гра дуже нагадує мені гру Zelda з унікальним ігровим процесом. Однозначно охоронець.
Legend of the Skyfish Приключенски swi
гра дуже глючна. хотів би отримати відшкодування. 3 бакса і неможливо грати.
Legend of the Skyfish Авантуристичке qzj
A Lenda de Skyfish Aventura scg
Елементи керування — це лайно, чому мій палець рухається і не застряг на місці
Хороша гра, хоча і побачимо помилку життя / серцевого дисплея і думайте, що існує проблема з контролем, де стрижень поширюється, не бажаючи
Якщо ви любите ігри The Legend of Zelda, вам також сподобається ця.
Чудові візуальні ефекти, гарна ігровий процес. Реалізація потребує трохи полірування. Гра на моєму Nvidia Shield Android TV і націлювання на переведення ліній було трохи хитрим/заїканим за допомогою контролера. Крім того, звук досить погано тріскає. Я не відчував цього на своєму Note 7, звук був хороший, а трансляція була точнішою, ймовірно, через сенсорне керування. Якби проблеми із щитом були вирішені, я б без проблем поставив 5 зірок.
Чудова гра, у ній є багато збоїв, але ви можете дожити до кінця, але я радий, що цю гру отримав спеціально безкоштовно, тому що, незважаючи на те, що це хороша гра, я люблю безкоштовні ігри
Чудова маленька гра, варта своїх доларів
У грі хороші візуальні елементи, але це все. Ця гра для дітей від 10 років. Він монотонний, нудний і слабкий у багатьох відношеннях. 2 зірки за кілька хвилин.
Хороша гра. Я насолоджувався кожною головоломкою. Особливо останній перед босом.
Я просто люблю цю гру. Я великий шанувальник ігор старої школи, але сучасні «ретро» ігри просто не до Skyfish. Якщо ви коли-небудь грали в zeldas awakening на ninetendo ds і вам не вистачало, спробуйте це. Я граю лише тиждень, але не можу перестати стрибати онлайн і переходити на інший рівень. Просто спробуйте. Скажіть, що це не добре. Розробнику, ти повернув мені віру в мобільні ігри, велике спасибі 😃
O jogo é maravilhoso, mas os керує руїнами são muito. Primeira vez que vejo um joystkck de mover pela tela junto com o dedo.
Може бути хороша гра. Графіка хороша і, здається, є сюжет, але не можна пройти повз елементи керування. Панель рухів плаває: тоді як це може бути добре в інших іграх, ця панель плаває по екрану, коли ваш палець рухається по ній; тому залишатися в постійному напрямку стає важко. Управління стрижнем також занадто чутливе, але для деяких ворогів потрібна точність. Нарешті, рухомі перешкоди, частково через плаваючу площадку, а також через програмування, занадто нестійкі. Натискання в одному напрямку часто призводить до того, що предмет відхиляється в одну сторону, що ускладнює продовження.
Не клон, але фіксує багато хороших сторін Zelda. Графіка/звук на місці, а управління досить добре. Було весело від початку до кінця. Настійно рекомендується.
Надзвичайно красива гра! Велике спасибі розробнику!
Коли ви не можете оцінити, є щось особливість чи помилка, це помилка. Тут достатньо, щоб перевірити ваше терпіння. У мене не було жодних сумнівів, що випадкова кількість зображених сердець життєвої сили, що залишилися, була ненавмисною – і розчаровувала! Елементи керування можуть бути нечіткими, неточними, а іноді і «слизькими». Ігровий процес може стати повторюваним/утомливим через недовго. Хоча на це приємно дивитися.
це працює зараз! І елементи управління досить гарні, не розумію, чому інші скаржаться.
"Натисніть X, щоб грати в гру." Де в біса Х?!
Хлопці виправляють управління, гра виглядає красиво, просто потрібна рука
Гра відстає.
MC не може рухатися, як завмер, екран керування не з'являється.
До чутливого
Низька частота кадрів – Galaxy Note 4
Legend of the Skyfish Приключенски swi
Мої очікування справді підірвалися.Справді весела гра
Я граю в це на своєму Nvidia Shield TV, і поки контролер працює для базових рухів, я не можу вибрати гвинтик налаштувань або змінити будь-який зі своїх елементів. Я не впевнений, чи це задум чи помилка. Я навіть не можу продовжити після перших кількох рівнів, тому що щойно я отримую кращий стовп, щоразу, коли я намагаюся почати новий рівень, він просить мене вибрати, яке спорядження я хочу використовувати. Я можу поставити цій речі лише 2 зірки, поки це не буде виправлено.