(Android/iOS) Persian Nights 2: The Moonlight Veil fırıldaqçı kodu limitsiz pul
Mar 6, 2022 8:27:14 GMT 5
Post by satirichlustdi on Mar 6, 2022 8:27:14 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Persian Nights 2: The Moonlight Veil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Persian Nights 2: The Moonlight Veil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz pul ▞▞▞
▞▞▞ Persian Nights 2: The Moonlight Veil 2022 version ▞▞▞
Bu əla oyundur - həqiqətən yaxşı qrafika, gözəl dünya qurma, maraqlı personajlar. Hekayə hətta mənalı idi. Bulmacalar çətin idi, lakin çox çətin deyildi. Və bonus bölməsi gözlənilməz, lakin əyləncəli bir istiqamətdə getdi. Musiqi də yaxşı idi! Oynadığım ən yaxşılardan biri.
Ən az sevilənlərdən biri. Mən adətən artifx oyunlarını sevirəm, bu fərqlidir. Bir çox "kliklənən" sahələr cavab vermir, bir neçə dəfə və ya ən pisi klikləməli, sonra geri qayıtmalı olur....
Bu oyundan həzz alır. Bəzi sahələr asan idi, o zaman belə çətin ipucu istifadə edilməli idi. Misir tarixi ilə bağlı maraqlı məlumatlar var.
Bu gözəl oyundan həzz aldım. Yaxşı uzunluq, maraqlı süjet, gözəl bulmacalar, gizli obyekt oyunları çox deyil.
Həmişəki kimi sizdən əla oyun. Növbəti oyunu səbirsizliklə gözləyirəm.
Çox yaxşı. Mən sizin oyunlarınızdan çox zövq alıram. Demək olar ki, heç vaxt burada heç nəyi qiymətləndirin, amma siz buna layiqsiniz.
🤩
Əla oyun, oynamaq əladır 🥰
Persian Nights 2: The Moonlight Veil Eventyr hje
Faiz yoxdur
Sevdim
Əla Oyunlar 👍👍
İndiyə qədər pis deyil.
Bu oyunu sevdim!!
Yaxşı.
Əyləncəli
2-ci fəsildə heyvanla otaq sadəcə qara qutu verir və ondan keçə bilmirəm. Daha çox oynaya bilməyəcəyim üçün pulun geri qaytarılmasını istəyirəm.
Bu demo heyrətamiz idi!!!!! Mənə olduqca maraqlı gəldi və onunla bağlı hər şey maraqlı idi. Rəng, hekayə xətti, oyunlar, qrafika və s... Ola bilsin ki, tezliklə mən oyunu satın ala biləcəyəm (barmaqlar keçdi).
Çox əyləncə
Qrafikanı sevirəm və bəzi personajlar həqiqətən sevimlidir. Yaxşı bulmacalar
Mən bu oyundan çox həzz alıram!
Çox cəlbedici oyun müxtəlif yerləri sevir
Bu əladır. Amma hər hansı bir oyunun tam epizodu açılsa, daha yaxşı olardı. Çünki mənim ölkəmdə ödəmə sistemi yoxdur (nadir hallarda olur).
Qübbəni yaradaraq yaylağa qalxmağa çalışana qədər hər şey yaxşı gedirdi. Tələblərə baxdım və lazımi tapmacanı həll etmək üçün vacib olan bir şeyi əvvəllər götürmədiyimi başa düşdüm. Həmin mərhələdə həmin sayta qayıtmaq mümkün deyildi. Ona görə də oyunu bitirə bilmədim. Mən bir müddət oynamışdım, ona görə də bütün pullarımın geri qaytarılacağını gözləmirəm.
Mən bu oyunu tamamilə sevirəm! Qrafika heyrətamizdir! Bu qədər təfərrüat. Əla hekayə və oyun da. Bir ulduzu sildim, çünki oyuna başlayanda əvvəlki seansda dayandığım yerdən daha erkən nöqtəyə sıfırlanır.
Rail Rush Spillehall jwqa
Booooring idi! Tam versiya üçün pul ödədiyimə görə peşmanam. Başlanğıc yaxşı, dinamik idi və mən oyunun qalan hissəsindən həzz alacağımı düşündüm. Hekayə xətti qarışdı, bir anda oxumağı dayandırdım. Bulmacalar çox sadə idi, ya da mənasız və uzun idi.
Gözəl oyun
Mən fitilləri şam qəlibinə qoya bilmirəm... bu qəribədir
Oyunu sevirəm, amma gliched! Tam versiyanı ödədikdən dərhal sonra. Qrafik əladır amma mən oynamaq istəyirəm, yox...
7 dollar üçün nə böyük məyusluq!!!! Oyun heç bir məna kəsb etmədi! Nə edəcəyinizi anlamaq üçün tıklayarak uğursuz bir maneə cəhdindən sonra daim İPUCULARI istifadə etməli oldum!!! HEÇ BİR STRATEGİYA BİLDİRİMİ YOXDUR!!! Qrafiklər aşağı səviyyədə idi, ona görə də HINTS istifadə etməli oldum! Mən adətən oyunu təkrar oynatmaq üçün səbirsizlənirəm, AMMA bu oyunun BİTƏNİNƏ səbirsizlənirdim! İkinci dəfə oynamayacaq. Artifex Qiyməti qalxdı və keyfiyyət aşağı düşdü! UGH...
heyrətamiz oyun ən yaxşı xətt hekayəsi və qrafikası farsdandır və mən bu oyundan həqiqətən həzz alıram ahriman allahı qaranlıq fəslini açmağı səbirsizlənirəm onu yükləyin ən yaxşısı
Bu əla oyundur!!!!
Düşünürəm ki, bu mənim ən çox sevdiyim HOGdur! Qrafika və hekayə xətti inanılmazdır, Təşəkkür edirəm, zəhmət olmasa daha çox belə oyunlar hazırlayın. Təkmilləşdirmə üçün mütləq $5.49 dəyərində...... 👍😎👊
Çox yaxşı oyun
Çox yaxşı oyundur
Gözəl oyun lakin mini oyunlar çox asandır və müasir dialoq qəribə görünür
Bu, yalnız tam oyunun "preview"-dir. Pulsuz oyun deyil.
Əyləncəli bir oyundur...beyin üçün çox asan deyil.
Mənə elə gəlirdi ki, qiymətə görə daha uzun oynaya bilərdim. Amma başqa cür Oyunu sevdim
İstirahət günü üçün tamamilə əyləncəli! Artifex Mundi oyunlarında həmişə olduğu kimi qrafika əladır. Süjet də orijinaldır, hər şeyin hara getdiyinə əmin deyiləm. Hələ də hazırda oynayır, amma Vay!
Sabahın xeyir, gün işığı