Post by satirichlustdi on Mar 6, 2022 8:21:04 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo kovance ▞▞▞
▞▞▞ Happy Cooking 2: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Neumno. Igral sem 5 stopenj in se vrnil 2 nazaj na podravni. Ne daje vam časa 2 niti c vsa naročila in jih pokrije. In ne naročil, ki so bila tam. Samo prikažejo se in se pokrijejo z vprašajem. Poskušal sem 4 ure 2 in se prepričal, da nisem bil samo jaz. Odstranjevanje.
🙂
Pravzaprav je dobra igra in tako mi je všeč.....
Lahko igra samo, če se prijavite v Facebook.
igra ne deluje, poskusim večkrat
Zaenkrat dobra igra
من میخوام بازی من زودتر نصب بشه
Ne dovoli vam igrati od začetka, preprosto je zamrznil, prosim, razvrstite ga
ni deloval na prvi stopnji, ko odprem, se je zataknilo
Igra Osm
Lepo je igrati to igro itdd zabavno
Ok Thx
Zabavno je
Nehajte me siliti v ocenjevanje
Ta igra je začetek nad nivojem
Všeč mi je, vendar moraš imeti toliko zvezd, da nadaljuješ
Všeč mi je igra, vendar je posodobitev zanič. Zdaj imam bel zaslon. Žal je ne bom več igral.
V redu je
Naslednji dan sem prišel do stopnje 5. Igra ne morem odpreti mi vedno govori, naj se prijavim s Facebookom, žal, vendar se nikoli ne prijavim s svojim FB v nobeno igro, zato obdržite svojo igro, če je to edini način za igranje
Všeč mi je igra
Happy Cooking 2: Cooking Games عمومی zgde
Bila je zabavna igra, a očitno sem jo že premagal. Kupil sem predmete v vrednosti 10 $ in zdaj je igre konec – mislil sem, da obstaja še ena raven in je ni. Kaj je z medenjaki? Nikoli nisem videl enega. Ali lahko dobim vračilo, prosim? Zelo zavajajoče.
Zakaj ne morem igrati kot gost? Najraje najprej igram, potem pa se odločam. Ne sili me, da uporabljam Facebook pred igranjem!! Odstrani.
To je odlična igra
Sem na 13. stopnji, kupil sem nadgradnjo za 3 marmelade, še vedno imam samo 2. Možnost nadgradnje je zatemnjena, ker sem kupil najvišjo nadgradnjo prvega dozirnika marmelade za sladoled, vendar se točijo samo 2. Tudi igra se nekoliko počasi odziva na moje izbire, ko služim strankam.
Dobra igra 👍♥️🍦
Odlična igra ... vas drži na ravneh in ostane osredotočen. Vse ravni od 5-2, ko je prišel čas, da pokažete, da ste zmagali. Prikažeta se dva gumba z napisom: nagrada ali dvojno....VSI DVOJNI GUMI niso delovali slabo, nič se ne zgodi...( vau, ALI BOSTE TO KREDITILI V MOJI IGRI...ta igra se ne bo igrala, dokler ne popravite... POZOR NOVI IGRALCI)
Protect & Defense: Tower Zone Strategi amld
Happy Cooking 2: Cooking Games სხვადასხვა zjm
Happy Cooking 2: Cooking Games სხვადასხვა zjm
Pravkar sem posodobil igro, vendar se še vedno ne morem vrteti niti brezplačno
Lepa igra.
Ljubim te
😍😍😍
Ta igra je zanič, vedno zmrzuje
Dobro je😅🤔Ni tako dobro☺☺☺
اااااا
OK igra mislim
Všeč mi je